Theorie leren, hoe gaat dat?

Lekker thuis je theorie leren in je eigen tempo, Online wanneer en waar je ook wilt!

Dit gaat heel gemakkelijk met de leermiddelen uit onze webshop die tegen zeer voordelige tarieven verkrijgbaar zijn.

Nu bestellen en de volgende werkdag al thuis.

Een belangrijk onderdeel om je rijbewijs te halen is het behalen van de theorie. U moet eerst slagen voor de theorie pas dan is het mogelijk een tussentijdse toets of examen afleggen. Alles wat je hiervoor nodig hebt zoals: theorieboeken, vragenboeken of cd-roms, inlogcodes voor online studeren kun je via Rijschool Urk aanschaffen. Wil je dus binnenkort je rijbewijs halen? Dan is het heel verstandig om dus nu al te beginnen met studeren voor als je straks 16,5 bent. Op deze manier kun je snel het vereiste theoriecertificaat behalen.

Natuurlijk zijn er verschillende manieren waarop je de theorie kun leren maar internet neemt daar een belangrijke plaats in. Bij Rijschool Urk is het mogelijk na een cursus via Vekabest leermiddelen het theorie-examen bij het CBR te behalen. Er is al een theoriepakket vanaf €29.95. Ons advies is om de Auto theorie i pakket Excellent met slaaggarantie te bestellen, zak je dus een keer en je hebt alle adviezen opgevolgd, dan betaalt Vekabest het examengeld van €33.00 terug.

Bij dit pakket van slechts € 72.50 krijg je:

 • VekaBest Speedtheorie
  • Auto theorieboek
  • Auto 15 uur online examentraining
  • Boek met informatie over je CBR B examen
  • RIS praktijk animaties en video's
  • Unieke Slaaggarantie

  Je hoeft natuurlijk niet voor dit pakket te kiezen, want stel dat je broer of zus of iemand anders al een boek voor je heeft, dan kan het voordeliger zijn een ander product te kiezen. Kijk daarvoor even in onze webshop voor de mogelijkheden.

  Wil je het liever eerst bespreken via de rijschool of bestellen via de rijschool is dit natuurlijk ook mogelijk.

  Klassikale theorie

  Zie je online theorie niet zitten bel ons even dan kunnen we de mogelijkheden even bespreken voor klassikale theorie of persoonlijke theorie. Een dagcursus mag maar leer dan wel je theorieboek en maak de bijbehorende oefenexamens, doe je dan een dagcursus hebben wij daar geen bezwaren tegen maar alleen een dagcursus is onvoldoende! Wil je je theorie examen plannen, hieronder kun je dat doen!