Maak gebruik van een proefles!

Om het behalen van het rijbewijs sneller te laten verlopen, is het belangrijk dat er een klik is tussen de rijinstructeur, de leerling én de auto. Zo voel jij je op je gemak en dat zal er uiteindelijk toe leiden dat je het felbegeerde rijbewijs sneller op zak hebt. Om je de kans te bieden om te kijken of Rijschool Urk bij je past en wil je weten wat het volgen van een autorijles inhoudt bieden wij je de kans om een proefles te volgen.

Het is niet gek om voor je eerste rijles zenuwachtig te zijn, maar je zult zien dat het autorijden snel heel natuurlijk wordt en zelfs leuk!

Wat kun je verwachten tijdens de proefles?

Eerst maken we kennis met elkaar en geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat je staat te wachten bij de eerste proefles in de auto. Daarna mag je achter het stuur plaatsnemen en rijden we naar een rustig gebied. Heb je echter al bij een andere rijschool gereden dan zal de rijinstructeur proberen in te schatten wat je al kan en zal hij hier verder op inspelen.

Aan het einde van de proefles kunnen wij al goed inschatten en bespreken wat je verder te wachten staat. Hoeveel rijlessen heb je nodig? Dit is iets wat moeilijk te zeggen is na 1 les. Heb je nog vragen na de eerste proefles dan zullen wij deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Besluit je daarna om je rijopleiding bij onze rijschool voort te zetten dan kun je direct een afspraak maken voor een vervolgrijles.

Een proefles voor de auto duurt maximaal 60 minuten maar is niet gratis zoals sommigen denken. (niemand werkt gratis) Wat houdt je nog tegen!

Een proefles is zonder verplichtingen om verder te lessen